jaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Fick äntligen mamma att gå med på att vi ska köpa ny tele!!! :D Så imorgon blir det att ta bussen till henne och åka o köpa en Iphone 4s!! är super glad!! haha! skönt att slippa HTC, dom telefonerna är verkligen säääämst!
 
denna älsklingen blir de:) hehe bara de jag skulle skriva:) uppdaterar imorn:)
 

Dålig uppdatering!

Vet att min uppdatering varit på botten i några dagar men mammi har varit här, så är därför:) Men ialla fall .. igår var jag hos mormor och fira midsommar med henne och mammi :) faktiskt ganska skönt att träffa mamma , var ju ett tag sen:) vi grillade och umgicks mest. Idag blev de också att va lite med mamma o mormor en stund eftersom mamma åker hem imorn så då får man ju passa på.Hehe har inte så mycket mer att skriva är så himla trött så fantasin sviktar rejält. bläää! Men imorn blir de bättre svär;) hehe men nu ska jag och lilla kissen krypa ner i sängen o somna till en film, myyys!
 

VINNAREN!

Vinnaren till Löshåret är :)
 
Emma sahlin på:
http://emmasahlin.webblogg.se/ 
 
Grattis gumman :) skriv din mail i en kommentar nedanför så hör jag av mig! :)
 

Och till er andra som tävlade ,de kommer upp en ny tävling om löshår om nån dag igen antagligen :) så goodluck då!

om tävlingen

hejsan folket nu fungerar det igen med komentarerna:)så vinnaren utses klockan 14 idag och kommer publiceras i bloggen:) så då vet ni det. nu ska jag fixa lite så skriver snart ;)

Krånglar ännu

Blogg.se krånglar super mycket så vinnaren utses imorgon, tyvärr!:( men kan inte göra så mycket när jag inte kan gå in på komentarerna!! åhh!!! Men skriver så fort allt är löst!, puss!

cpar

Hej alla:) mitt internet är jätte knäppt just nu men håller på o utser en vinnare.. så de kommer upp nu nån gång under kvällen:) så då vet ni, puss!

Tävling- Löshår!

Tävlingen är om ett löshår från globalhair :) det är i färg 613 men eftersom håret är helt äkta så går det självklart att färga:) håret är 45 cm och går styla precis som man vill!
 
 

Wäääj

Jahapp då har man varit hos handläggaren då och det gick väll sådär.. hade ju kunnat gått bättre! men nu ska jag inte klaga det hade ju kunnat varit värre;) Nu ska jag nog snart ta och dra till mormor en sväng och fika lite, sen senare lottas ett löshår ut så håll koll vettja;) se ya later!

save me from myself

Gokväll fölket! måste ju säg att jag saknar att vara liten, saknar att inte behöva besluta någonting, inte behöva tänka, inte behöva leva ett riktigt liv, att bara leva i sin lilla sagovärld där barbin är den största idolen, åhh ska sluta gnälla nu!  usch vad dålig jag har blivit på att uppdatera hörrni! och ännu en gång ska man göra ett försök att bättra sig.. hmm vi får la se hur det går den här gången!
Denna dagen har inte bjudit på så mycket har mest plockat lite hemma, men de behövs de också ibland ..& de blir ju tyvärr så när man har en liten bebis att ta hand om(kissen):) men de är de värt! Han är värd varenda minut<3 Men nu funderar jag på att gå och lägga mig jämter min bebis och sova lite, är pisse trött!! Försöker uppdatera duktigt imorgon, kanske även lottar ut löshår;) hehe natti natti, puss!

Haha ser ut som en tjockis.. men aja!

Hejsan alla vart dålig uppdatering idag oc...

imag0319 (MMS)

Hejsan alla vart dålig uppdatering idag också jag vet men försöker verkligen;) men är tackvare att jag får mobilblogga som de blir så. Kan tyvärr inte starta datorn för kissen älskar att leka med dom sladdarna. Men imorn ska jag försöka uppdatera med mer bilder o sånt lovar:) men nu ska jag och kissen mysa klart till filmen, skriver sen eller imorn..


Tja tänkte att jag skulle uppdatera lite i...

Tja tänkte att jag skulle uppdatera lite innan jag lägger mig. Är så sjukt trött för kissen väckte mig runt 4 imorse:P Hehe men sånt man får leva med när man har bebis. Men iallafall.. idag har jag varit en sväng till mormor och ätit smörgåstårta med kusinerna eftersom äldsta kusinen gått ut nian &de va han mycket glad för kan jag ju lova;) Hehe sen vart de bara att dra hem till kissen. Är ganska drygt att man måste passa Han jämt nu när Han är liten.. Hehe men de får jag väll leva med antar jag! O nu känner jag att jag bara skriver massa strunt och då är de dags att sova;) Natti natti fölket<3


Tjabba folket, har hämtat min lilla kisse ...

imag0301 (MMS)

Tjabba folket, har hämtat min lilla kisse idag:) Han är så himla söt verkligen! Hehe men de var bara de jag skulle berätta. Hehe mycket lek är de här nu:)


I'm doing nothing; Cause then at least I'm doing nothing wrong. But you keep on messing up the words , You keep on messing up my words.








Jahap då var det dags att dra till sjukgym...

imag0182-1 (MMS)

Jahap då var det dags att dra till sjukgymnasten om en stund men skriver när jag är hemma igen:)


I’m from Venus, you’re from Mars . When we’re together , We create stars

Tjabba de va längesen;) men datorn har faktiskt krånglat och har haft lite saker att fixa så bloggen har inte direkt varit prio1 :) men nu ska jag försöka bättra mig.. i helgen har jag umgåtts lite emd kusinerna och även åkt till fanthyttan och hämtat lite ute möbler, super fina var dom! .. vet inte riktigt vad jag ska skriva mer & jag borde egentligen lägga mig för ska till sjukgymnasten vid 10 men lovar att blogga bättre imorn, Puss!


seeegt

De här har varit den segaste dagen på länge, o inte gick de bra hos sjukgymnasten heller.. har tydligen blivit ännu sneare i ryggen:( inte riktigt vad jag hade hoppats på .. men vad ska man göra liksom? så nu sitter jag här o deppar för min j*vla rygg tittar på dålig tv och dricker värdelös eneridryck.. åhhh!! Vill åka utomlands & bara få vara ett tag de hade varit grymt skönt!


De här hade inte varit helt fel!


Not even trying , but i keep ON smiling

Tjena tjena amigos! åhhh min mage dödar mig! Tur att man har en snäll mormor som tänker ta hand om en idag:) o bjuder på middag. Sen blir det även sjukgymnasten en sväng och träna lite & få lite skäll eftersom jag inte tränat ett dugg som han sagt hemma;) hehe men men de kan jag ta:) nu ska jag göra mig iordning lite så skriver sen, puss!



Musik!















Dagens shopping!


Löshåret!


Soo here we are, but still I can’t let go of the thought of loosing you no.

Jahapp vart några dagars bloggpaus där.. vet inte riktigt varför men har verkligen inte känt för att blogga men nu ska jag försöka ta tag i det.. Fick mitt löshår idag så det är jag super glad för, har väntat på de länge nu:D det är typ de ända positiva som hänt tror jag.. förutom att jag har bestämmt att jag ska skaffa en katt! vet inte hur det ska gå till men så blir de.  nu ska jag kolla klart på simpsons så skriver antagligen nått senare:)



woho

Tjena amigos, im back! saknade blogg.se så böt tillbaka :) Bloggade på nattstad innan men tyckte inte alls dom var lika bra . så denna gången stannar jag här hade jag tänkt... hehe ska försöka iallafall;) Var bara de jag tänkte berätta uppdaterar senare, puss!


RSS 2.0